Kino Aurora: Mahdollisuus

Kino Auroran Indie -klubi tuo valkokankaalle ruohonjuuritason riippumattomia tekijöitä!

Sarjan avaa sunnuntaina 19.12. klo 18.00 ensi-iltanäytöksessä paikallisen tekijän Matti Koskimaan esikoislyhytelokuva Mahdollisuus. Näytökseen on vapaa pääsy. Näytöstä on alustamassa elokuvan ohjaaja Matti Koskimaa sekä muuta työryhmää. Yleisöllä on mahdollisuus elokuvan jälkeen myös esittää kysymyksiä tekijöille!

Huom! Kino Auroran kaikissa näytöksissä on käytössä koronapassi.

MAHDOLLISUUS

Ikäraja: 12
Kesto: 0h 24min
Lajityyppi: jännitys
Valmistumisvuosi: 2021
Ohjaaja: Matti Koskimaa
Kieli: Suomi
Tekstitys: Ei tekstitystä

Nuori nainen herää keskellä yötä ahdistavaan impulssiin, joka saa hänet pelokkaana odottamaan jotain saapuvaksi kotiovellensa. Levottomana hän alkaa käydä läpi tapahtumia hänen ja erään miehen, jota hän haluaa auttaa, väliltä. Miehen auttaminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista ongelmien ilmetessä, mutta naisen täytyy näistä tapahtumista löytää etsimänsä ennen kuin aika loppuu…

Mahdollisuus on Matti Koskimaan, ja samalla lähes koko työryhmän, ensimmäinen lyhytelokuva! Elokuvallisista töistä ensimmäisenä ilmestyi reilu vuosi sitten tehty musiikkivideo, ja nyt on rohkeasti sekä ennakkoluulottomasti tartuttu isompaan haasteeseen.
”Vaikka olemmekin aloittelevia harrastajia, niin työryhmä on ollut todella taitavaa ja sitoutunutta tähän projektiin alusta alkaen, mikä on antanut erinomaiset edellytykset luoda jotain mahtavaa! Uskallan väittää, että tämä näkyy positiivisesti lopputuloksessa myös yleisön silmissä”, kertoo Koskimaa produktiostansa.

Lisätietoja:
Elokuvan tuottaja
Matti Koskimaa
matti.koskimaa@hotmail.com