Runo räjäyttää puutarhan -työpaja

Teatterikoneen Runo räjäyttää puutarhan -työpaja tarjoaa kahden tunnin irtioton arjesta, auttaa sinua heittäytymään runotekstien avulla kohti rohkeampaa esiintymistä ja tarjoaa tilaisuuden luovaan toimintaan yhdessä toisten kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta esiintymisestä tai voit olla sen konkari, jokainen saa osallistua juuri sellaisena kuin on. Työpajassa heittäydytään ilmaisun ääreen erilaisten improvisaatio- ja teatteriharjoitusten avulla, sekä työstetään työpajassa valittua runoa esitettävään muotoon. Halukkaat osallistujat pääsevät esittämään työpajassa työstämänsä runon liveyleisölle Villa Ranan puutarhassa klo 19.30 alkaen.

Työpajassa on tarjolla runoja Riikka Palanderilta, Kati Rantalalta, Leila Saloselta, Vesa Lahdelta, Irma Hirsjärveltä, AP Kiviseltä, Sinikka Aaltolalta ja Petri Turuselta.

Työpajan ohjaajana toimii Annu Sankilampi Teatterikoneesta, jolla on vuosien kokemus erilaisten ihmisten ja ryhmien ohjaamisesta. Maksuttomaan työpajaan mahtuu 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset press@villarana.fi.