Ainon tarina

Ainon tarinan levynjulkaisukiertue saapuu Jyväskylään 4.5.!

Ainon tarina on laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tytärten säveltämä ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen konserttielämys. A cappella -laulua, live-elektroniikkaa ja videoprojisointia taianomaisesti yhdistelevä teos pohjautuu Kalevalasta tuttuun kertomukseen nuoresta naisesta elämän suurimpien päätösten ja vaativimpien paineiden keskellä.

Yhtye on säveltänyt kaiken teoksen musiikin yhdessä, taiteellisen johtajansa Sabrina Ljungbergin luotsaamana. A cappella -naiskuoron lisäksi teoksessa on mukana musiikillisina elementteinä improvisointia sekä muusikko Johannes Kairan maagista live-elektroniikkaa. Näyttämötoteutuksessa on mukana draamaa, koreografiaa sekä valokuvaaja Suvi Sievilän näyttävä visualisointi ja videoprojisointi.

Ainon tarina on levytetty vuoden 2023 aikana Finnvoxin studiolla Helsingissä, ja albumi julkaistiin maaliskuussa 2024. Ainon tarinan toteutumista ovat olleet tukemassa muun muassa Suomen Kulttuurirahasto, Musiikin Edistämissäätiö, Kalevalaseura, Helsingin kaupunki sekä Otto A. Malmin lahjoitusrahasto.

Ainon tarina Villa Ranassa la 4.5. klo 14.00
Esityksen kesto on noin 90 minuuttia väliajan kanssa.

HUOM! Konsertissa käytetään voimakkaita valoja sekä videoprojisointeja. Videoprojisoinnit saattavat olla pelottavia lapsille, joten suosittelemme, että alle 14-vuotiaat lapset saapuvat konserttiin aikuisen seurassa. Sisältövaroitus: lähisuhdeväkivalta.