Confession Games

Koreografia ja ohjaus: Samuli Emery
Dramaturgia: Samuli Emery ja Taru Meri Koski
Äänisuunnittelu: Lauri Kallio
Valosuunnittelu: Perttu Lähdesmäki
Esiintyjät: Katja Sallinen, Sebastian López-Lehto, Teija Häyrynen, Lauri Kallio, Juhani Saksio, Maija Makkonen, Kiza Rukikiza sekä Mari Holopainen, Iris Heikkilä, Olivia Kuitunen, Noora Ervasti, Kaisa Heikkinen, Merja Leinonen, Iida Liimatainen, Maija Lehtoranta, Abdoulaye Doumbia ja Zoro Hanana.

Confession Games on kirjavaa ihmismassaa ja esiintyjien henkilökohtaisia taustoja liikuttava esitys, jossa joukko moninaisia ihmisiä vähitellen esittäytyy yleisälle sekä toisilleen. Teos koostuu esiintyjien tunnustamista ja identifioitumista vaativista performatiivisista peleistä, joissa esiintyjäkaarti saa haasteekseen ryhmittyä tilaan erilaisten väittämien ja ominaisuuksien perusteella. Yksilöiden ja hetkellisten ryhmien väliset rajat liukenevat toisiinsa ja muodostuvat yhä uudelleen, joka kerta uusina ja valmiina taas muuttumaan. Esiintyjät näyttäytyvät joskus enemmistössä, joskus vähemmistössä, ja joskus yksin, mutta aina uudella lailla itsensä määritellen.

Esitykset:
La 13.11. klo 18
Su 14.11. klo 16
Pe 19.11. klo 20
La 27.11. klo 18 (tulkattu viittomakielelle sekä taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen)
Su 28.11. klo 15
Liput: 24/12/0* euroa

Kesto: n. 60min

*Kaikki ovat tervetulleita esitykseen omasta taloudellisesta tilasta riippumatta. Emme halua, että lipun hinta osallistumiselle on kenellekään este. Ole yhteydessä mikäli koet lipun hinnan itsellesi saavutettamattomaksi info@tanssinkeskus.fi

Teoksen tuottaa Keski-Suomen Tanssin Keskus. Markkinointi- ja viestintäyhteistyössä mukana on Tanssiteatteri Kramppi.

Kuva Matti Häyrynen