Musta marraskuu: Susanna Leppänen: Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne sinkunjulkaisukeikka ja musiikkivideonäytös

Perjantaina 11.11. Kino Hopea elokuvan jälkeen, n. klo 15, Ravintola Villa Ranassa
Susanna Leppänen: Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne sinkunjulkaisukeikka ja musiikkivideonäytös

Susanna Leppänen on muusikko, joka säveltää omalle äänelleen ja hanurilleen. Musiikki polkee perinteisten runojen maisemaa ja arjen uhkia, naurettavaa elämää sekä vääjäämätöntä kuolemaa.

Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne julkaisee 9.12.2022 debyyttialbuminsa Ptitsi pajut (julkaisijana Panama-levyt). Albumin single Kultaansa sureva julkaistaan 11.11. Tuolloin julkaistaan myös musiikkivideo, jonka toteutuksesta on vastannut Eetu Väinämö. Julkaisupäivänä Villa Ranan Mustassa marraskuussa nähdään musiikkivideon ensi-ilta ja kuullaan myös muita kappaleita tulevalta albumilta, kun Leppänen tulkitsee niitä soolona. Vallitsevassa tilanteessa Susanna Leppänen on maa(ilma)nmusiikkia, kuolongospelia ja haitarihassuttelua.

Ohjelma osana Kulttuuritalo Villa Ranan Musta marraskuu -teemakuukautta.

Marraskuun aikana Kulttuuritalo Villa Ranaan on koottu tummanpuhuvia, monesta eri kulmasta kuolemaa, luopumista ja yötä käsittelevää ohjelmaa. Ohjelmat sisältävät esittävää taidetta, teemaan sopivia elokuvia sekä tietysti Ravintola Villa Ranan herkkuja. Vuoden pimeimpänä aikana ei synkistellä yksin vaan yhdessä!

Kuva: Jesse Liimatainen