LaskiaisVekaRana

LaskiaisVekaRanassa lasketaan omatoimisesti käydään metsälauluseikkailulla. Seikkailulle on ennakkovaraus, sekä säävaraus – kovalla pakkasella ja täydellä vesisateella pysytään kotona! Lumitilanteen takia Villa Ranan puutarhassa ei valitettavasti ole laskumäkiä, mutta ravintola palvelee klo 10 alkaen.

Lasten metsälauluseikkailu on jännittävä retki turvalliseen metsään. Osaatko hiipiä ääntäkään päästämättä? Näetkö kasvot puun kuoressa? Kuuletko perhosen laulua?

Oppaana ja retken vetäjänä toimii Teatterikoneen näyttelijä Aaro Vuotila, joka laulaa teosta varten säveltämiään lauluja. Laulut pohjautuvat suomalaiseen metsämytologiaan, kuten metsänhaltijoihin, jättiläisten jättämiin jälkiin, metsänpeittoon joutumiseen ja metsän valtiaaseen Tapioon. Tervetuloa mukaan retkelle suomalaiseen metsämytologiaan.

Reitti kulkee Villa Ranan läheisessä metsässä. Maasto on epätasainen, joten kannattaa ottaa liikkumiseen sopivat kengät ja pukeutua sään mukaisesti. HUOM säävaraus! Mikäli pakkasta on yli 15 astetta, esitystä ei toteuteta. Mukaan mahtuu noin ennakkoon ilmoittautunutta 30 osallistujaa. Osallistu lasten metsälaulukäveluun tästä: ILMOITTAUTUMINEN

Kokoontuminen Villa Ranan terassilla, josta lähtö Metsälauluseikkailulle klo 10. Kesto on noin 45 min.