Villa Ranan tekniseksi johtajaksi Perttu Lähdesmäki

6.5.2021

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistyksen hallitus päätti kokouksessaan valita talon tekniseksi vastaavaksi valosuunnittelija, teatteriteknikko Perttu Lähdesmäen. Teatteriteknikon toimeen tuli yhdeksän laadukasta hakemusta ja tarjousta. Lähdesmäki työskentelee teknisen johtajan nimikkeellä toukokuusta lähtien.

Lähdesmäki on toiminut valoteknikkona mm. Jyväskylän ja Helsingin kaupunginteattereissa ja Suomen Kansallisoopperassa sekä sekä freelance valosuunnittelijana ja -teknikkona Suomessa ja Iso-Britanniassa mm. Trafalgar Studiosilla, Edinburghin Fringe -festivaalilla sekä Magazine London ja Exhibition London – tapahtumatiloissa. Pertun töihin voi tutustua täällä.

Lähdesmäki tulee vastaamaan Villa Ranan teatteritekniikasta, vierailujen ja vuokraustoiminnan teknisestä koordinaatiosta ja toteutuksesta sekä talon turvallisuussuunnittelusta.

Villa Ranan porukka toivottaa Pertun tervetulleeksi mukaan toimintaan!

Kuvaaja: Maarit Fredrikson