Loiskiksen joulukalenteri vie svengaavalle matkalle kohti joulua

26.11.2021

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa joulukuun ensimmäinen päivä youtubessa Loiskiksen joulukalenteri -kanavalla. Luvassa on hauskoja jouluisia puuhia sekä tietysti paljon musiikkia. Joka päivälle jouluun asti on luvassa uusi soiva luukku.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ahkeroi joulukalenterin luukkujen parissa viime talvena, kun koronatilanteen takia kaikki keikat oli peruttu. Kalenterin sisällön suunnittelu ja käsikirjoitus on kokonaan Loiskiksen muusikoiden Pekka Nättisen, Tomi Nurmen ja Marianne Oivon käsialaa. Kalenterin videot on kuvannut ja leikannut Tomi Nurmi. Kalenterin pääosissa seikkailevat Loiskiksen muusikot, mutta vierailemassa nähdään mm. kirjalija Sari Kanala, muusikot Pekka Törmänen ja Erkki Okkonen sekä tuottaja Arja Kautto. Luvassa on sekä Loiskismaisen hulvattomia hetkiä että kauniita tunnelmapaloja. Loiskiksen joulukalenterissa hyvä joulumieli on taattu joulukuun jokaiselle päivälle jouluaattoon asti. Lähde siis Loiskiksen mukaan svengaavalle matkalle kohti joulua.

Tässä pieni tiiseri ennakkoon katsottavaksi, jotta voitte katsoa, millaista hauskaa on siis luvassa

https://www.youtube.com/watch?v=UIoVGmNibek

Loiskiksen Joulukalenteria myös livenä

Joulukalenteriin liittyen Loiskis konsertoi jouluisissa tunnelmissa Kulttuuritalo Villa Ranassa kolmena joulukuun sunnuntaina 5.12., 12.12. ja 19.12. klo 15.00. Svengaaviin joulufiiliksiin voi siis päästä Loiskiksen seurassa myös livenä. Liput Joulukalenteri-konsertteihin on ostettavissa ennakkoon lastenlevykauppa.fi. Lippujen hinnat ovat 12€/hlö ja perhelippu 40 € (4 hlöä). Joulukalenteri-konsertit ovat samalla osa Kulttuuritalo Villa Ranan joulun ajan tapahtumia.

Lisätietoja:

Tuottaja Kirsti Tuuri, puh. 040 5399 459 tai orkesteri@loiskis.fi

 

Linkki Loiskiksen Joulukalenteriin:

https://www.youtube.com/channel/UCwiSAnuJ7XMUwbD5sWun1hQ/videos