Jyväskylän Kesän vapaaehtoishaku on avattu!

7.3.2022

Jyväskylän Kesä tarjoaa kiinnostavia tehtäviä koko festivaaliviikon 6.-12.7. ajan. Tarjolla on tehtäviä esimerkiksi asiakaspalvelun, siivouksen ja roudauksen parissa. Vapaaehtoisille festari tarjoaa kiinnostavan toimintaympäristön, ruokahuollon työpäivinä, festivaalipaidan sekä päätösillanvieton. STAFF-passilla vapaaehtoiset pääsevät nauttimaan festarin ohjelmistosta maksutta.

Festivaalin monitaiteinen ohjelmisto koostuu mm. kevyestä ja klassisesta musiikista, esittävästä taiteesta, työpajoista, kuvataiteesta, koko perheen ohjelmasta ja puheohjelmasta. Festarin onnistuminen on paljolti kiinni vapaaehtoisten työntekijöiden arvokkaasta työstä.

Lue lisää vapaaehtoistehtävistä ja eduista ja täytä hakemus Jyväskylän Kesän verkkosivuilla: https://jyvaskylankesa.fi/vapaaehtoiseksi/

Kuva: Helena Vepsäläinen