Jyväskylän Kesän Kuplat-Juhlat ja Eloa kuvaan! -saundityöpaja Villa Ranassa

25.5.2022

Jyväskylän Kesän ohjelmajulkaisujen joukossa on klubeja ja lastenohjelmaa. Monitaiteiset Kuplat-Juhlat ja Eloa Kuvaan! -saundityöpajan lisäksi muun muassa Avajaisklubilla Popparissa juhlistetaan ystävyyttä musiikin keinoin.

 

KUPLAT-JUHLAT ON AINUTLAATUINEN, MONITAITEINEN ELÄMYS
Yksi Jyväskylän Kesän yllätyksellisimmistä kokemuksista on varmasti monitaiteinen Kuplat-Juhlat. Se on maaginen, rituaalinomainen ja yhteisöllinen tapahtuma, joka syntyy esityksen, konsertin sekä juhlien välimaastossa. Tapahtumassa astutaan uuteen aikaan sekä henkisesti että fyysisesti. Tapahtuma alkaa alkuillasta ja jatkuu iltamyöhään asti.

Tekijäjoukossa ovat mukana ovat mm. tanssiryhmä Off/Balance, sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk sekä harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen ja lyömäsoittaja Juuso Hannukainen.

 

KOKEILE ÄÄNISUUNNITTELUA SAUNDITYÖPAJASSA
Koko perheen Eloa kuvaan! -saundityöpajassa luodaan äänimaailma animoituun lyhytelokuvaan, jossa seikkailee Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen oma sammakko. Pajassa teemme kuuntelumatkan Villa Ranan maailmaan ja sitä ympäroivään luontoon. Yhdessä tutustumme erilaisiin tapoihin tuottaa ääniä ja musiikkia hyödyntäen soittimia, epäsoittimia, kehoa – mitä vain mistä ääntä lähtee!

 

AVAJAISKLUBILLA JUHLITAAN YSTÄVYYTTÄ
Jyväskylän Kesän avajaisklubilla nähdään Samigo & Amigosin Celebration, musiikillinen ylistys ystävyydelle. Celebration kutsuu iloitsemaan, hiljentymään ja voimistumaan musiikin ja luonnon äänten äärelle. Esityksessä voi aistia Lapin tunturit, afrobrasilialaiset perinnerytmit, kansanmusiikin ilon ja universaalin hypnoosigrooven mukaansatempaavalla tavalla.

 

VILLE LEINONEN KAPUN LAULUKLUBIN VIERAANA
Pitkän linjan laulaja ja lauluntekijä Ville Leinonen esiintyy festivaaliviikolla Vakiopaineessa Kapun Lauluklubilla. Leinonen tunnetaan paitsi omasta tuotannostaan, myös suomalaisten iskelmien uusintatulkinnoista. Leinonen julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1997 ja on siitä asti tehnyt musiikkia aktiivisesti. Erilaisia projekteja ja kokoonpanoja onkin kertynyt runsas määrä. Lauluiltaa isännöi kapellimestari Lasse Hirvi.

 

Kuplat-Juhlat
La 9.7. klo 17-23 Kulttuuritalo Villa Ranassa
Ikäraja: klo 17-19 ei ikärajaa, klo 19 lähtien 18 v
Liput 38/36/26 €

Eloa kuvaan! -saundityöpaja
Ma 11.7. klo 13 Kulttuuritalo Villa Ranassa
Liput 20 €

Avajaisklubi: Samigo & Amigos: Celebration
Ke 6.7. klo 21 Popparissa
Liput 20 €

Kapun Lauluklubi: Ville Leinonen
Ma 11.7. klo 20:30 Vakiopaineessa
Liput: 20 €

 

Avajaisklubin, Kapun Lauluklubin, Eloa kuvaan! -saundityöpajan ja Kuplat-Juhlien lipunmyynti Jyväskylän Kesän sivuilta täältä.