Taianomainen Kabaree Hoblaa torstaina 17.11. Villa Ranassa

14.11.2022

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis juhlistaa sekä Lapsen oikeuksien että Lastenmusiikin viikkoa konstailemattomalla kabareella, jossa orkesterin kanssa seremoniamestarina häärää klovni Dodonakin tunnettu hulvaton Jari Siljamäki. Esitys tarjoilee yli ymmärryksen käyviä taikoja, vanhanajan tunnelmaa, kutkuttavaa komiikkaa ja yllätyksellistä, juuri tätä showta varten tehtyä uutta musiikkia. Sävellysten takana ovat Loiskiksen muusikot Pekka Nättinen, Tomi Nurmi, Marianne Oivo ja Leevi Pukki sekä Jari Siljamäki. Kabareen ensiesitys oli viime vappuna, jolloin kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Nyt on siis uusi mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan tämä verraton show.

Torstaina 17.11. klo 18 Kulttuuritalo Villa Ranan Paulaharjun salissa esitettävä noin 50-minuuttinen Kabaree Hoblaa viihdyttää, hauskuuttaa ja yllättää yleisöä eskari-ikäisistä eläkeläisiin tuoden väriä Kulttuuritalo Villa Ranan Mustaan Marraskuuhun. Liput esitykseen 15€ ja perheliput neljälle 12,5€/hlö – ostettavissa ovelta tai ennakkoon osoitteesta loiskis.fi.

Kabaree Hoblaa -konserttiin lipun ostavat voivat halutessaan liittyä lipun hinnalla samalla Loiskis ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu on normaalisti vuosittain 20 euroa, ja se oikeuttaa mm. alennuksiin Loiskiksen omista tuotteista. Jäsenyys on myös tuen osoitus Loiskiksen toiminnalle lastenkulttuurin hyväksi. Hoblaa!

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Oskar Tunderberg, tuottaja
puh. 040 8598400

tuottaja.osku@gmail.com
Kirsti Tuuri, tuottaja

puh. 040 539 9459
orkesteri@loiskis.fiLastenmusiikkiorkesteri Loiskis

www.loiskis.fi