VekaRana -lastentapahtuma ja Avoimet ovet Kulttuuritalo Villa Ranassa lauantaina 26.11.!

25.11.2022

VekaRana -lastentapahtuma ja Avoimet ovet Kulttuuritalo Villa Ranassa huomenna lauantaina 26.11.2022.

Lauantaina 26.11. klo 10-12 VekaRanassa talon toimijoita sekä Gradian opiskelijat ja opettajat johdattelevat yleisön tonttuilun saloihin. Ohjelmassa on tonttupolku Villa Ranan puutarhassa, lahjalistan laatimista pukille, piirrustus-, muskari-, ja riimityöpajoja, tonttutanssia ja joululauluja sekä muita tonttumaisia esityksiä!

VekaRana on Kulttuuritalo Villa Ranan uusi monitaiteinen ja ilmainen koko perheen tapahtumakonsepti. Kulttuuritalon toimijat vastaavat VekaRana toiminnan sisällöistä. VekaRana-tapahtumasarja toteutetaan OP:n Teemme yhdessä hyvää -avustuksen avulla.

Samaan aikaan Villa Ranassa pidetään Avoimet ovet klo 10-13. Avoimissa ovissa talon toimijat esittelevät omaa toimintaa sekä pitävät Villa Ranan elämyslahjakauppaa. Saatavilla on aineettomia joululahjoja kulttuurin ja taiteen parissa –itselle, ystävälle tai koko perheelle!

Klo 12.30 osana Avoimia ovia on Keski-Suomen Tanssin Keskuksen Tanssikylä. Tanssikylä on esityksellinen ja vuorovaikutuksellinen tuokio kaikenikäisille. Tanssikylän tanssijana ja ohjaajana on Rebecca Laube-Pohto.

Ravintola Villa Ranassa saatavilla myös herkullista joulupuuroa kaikille joulumielisille!

Avoimet ovet järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen, Keski-Suomen elokuvakeskuksen, Teatterikoneen ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen sekä Jyväskylän yliopisto avoimen tiedon keskus / tiedemuseon kanssa. Tapahtuman aikana pääsee käymään kaupungin vanhimmassa rakennuksessa, Taavettilan Riihessä.