Teatterikone etsii tuottajaa!

9.12.2022

TEATTERIKONE ETSII TUOTTAJAA!!!

Teatterikone etsii tuottajaa edellisen siirtyessä uusiin haasteisiin. Teatterin kotipaikkakunta on Jyväskylä ja työn sujuva toteuttaminen edellyttää sitoutumista paikkakunnalle. Hae paikkaa 15.1. mennessä!

Teatterikone on jyväskyläläinen vapaan kentän ammattiteatteri, jonka perustamisesta tulee vuonna 2023 kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Teatterikone on oleellinen osa Jyväskylän uutta Kulttuuritalo Villa Ranaa, ja se on ainoa keskisuomalainen teatteri, joka on profiloitunut kantaesityksiin ja hyödyntää osallistavaa teatteria esityksissään. Yleisötyö on vahvasti osa Teatterikoneen toimintaa. Teatterikoneen arvopohja perustuu haluun kuunnella ja tuoda erilaisten ihmisten ääni kuuluviin.

Teatterikoneen tuottaja vastaa teatterin rahoituksesta, talouden suunnittelusta ja seurannasta, lipunmyynnistä, sekä tiedottamisesta ja markkinoinnista. Tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa organisaation johtamisen, toiminnan suunnittelun sekä strategiatyön osa-alueilla.

Toivomme hakijalta:

kokemusta taiteen vapaalta kentältä ja alan realiteeteista
vahvaa taloushallinnon osaamista
hyviä tietoteknisiä perustaitoja, sekä sosiaalisen median hallintaa
itsenäistä työotetta, sekä tulevaisuuteen katsovaa ajattelua
yhteistyökykyjä ja halua oppia uutta
kiinnostusta teatterialaa kohtaan
Eduksi on:

taito käyttää graafisen suunnittelun työkaluja (esim. Canva)
hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu
Mitä meillä on tarjota vastineeksi?

työyhteisö, jossa jokainen saa äänensä kuuluviin
mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva, jonka sisältöihin pääset vahvasti vaikuttamaan
työpaikkana Keski-Suomen kiinnostavin teatteri
työpiste viihtyisässä Kulttuuritalo Villa Ranassa
Toimenkuvan työaika on 80 prosenttinen eli 30 tuntia viikossa. Työsuhteessa sovelletaan teatterialan työehtosopimusta. Tarkka aloitusajankohta sovitaan yhdessä, mutta olisi hyvä, jos hakija olisi käytettävissä vähintään osa-aikaisesti helmikuusta 2023 alkaen. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

Lähetä meille hakemus, jossa kerrot koulutustaustastasi, aiemmasta työhistoriastasi, palkkatoiveesi ja motivaatiostasi hakea Teatterikoneen tuottajan tehtävään. Lisäksi kuvaa noin minuutin mittainen video, jossa esittelet itsesi.

Lähetä hakemus ja video osoitteeseen annu@teatterikone.fi 15.1.2023 mennessä. Kirjoita viestin otsikoksi Tuottajahaku. Haastattelut järjestetään tammikuun aikana.