Teatterikone: ASAP – Kohti uupumusta

ASAP- Kohti uupumusta on Teatterikoneen komediallinen draama, joka hyödyntää osallistavan teatterin menetelmiä. Se käsittelee työyhteisön vuorovaikutusongelmien vaikutusta jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Esitys sopii mainiosti erilaisille työyhteisöille ja -tiimeille viihdyttäväksi ja ajatuksia herättäväksi vuorovaikutuskoulutukseksi. Mutta se tarjoilee kenelle tahansa kiireen ja paineiden parissa kipuilevalle pysähtymisen paikan, sekä tilaisuuden pohtia oman toiminnan merkitystä arjessa. Esityksessä yleisö pääsee keskustelemaan ja etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja tarinan tilanteiseen.

Tarinan keskiössä on Elsa, ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, ahkera sekä sitoutunut työntekijä, joka on kovaa vauhtia ajautumassa uupumukseen.Elsan tiimi asiantuntijaorganisaatiossa on värikäs, ja täynnä dynaamisia huipputyyppejä, joiden räiskyvän erilaiset persoonat ovat yrityksen myyntivaltti, mutta myös koko työyhteisöä kuormittava tosiasia. Elsan esihenkilö ei haasteisiin ja vaikeuksiin uskalla, osaa tai halua tarttua, ja kotona Elsan kuormitus alkaa jo hiertää parisuhdetta.

Rooleissa: Annu Sankilampi, Kirsi Sulonen, Aaro Vuotila