Kino Aurora: Teatterikone 20v. – Priscilla -aavikon kunigatar (Dress-along)

Keski-Suomen elokuvakeskus ja Kino Aurora haluavat onnitella viime vuonna kunnioitettavat 20 vuotta täyttänyttä Villa Ranan alakerran naapuria ja rakasta ystävää Teatterikonetta juhlanäytöksen merkeissä!

Teatterikoneen taiteellisen johtajan ja toisen perustajan Annu Sankilammen toiveesta esitämme australialaisen kulttiklassikon Priscilla – aavikon kuningatar. Elokuvan tarina henkii samaa intohimoa ja peräänantamattomuutta kuin Teatterikonekin, ihastuttava väriläiskä Jyväskylän kulttuuritarjonnassa.

Näytöksen lipputulot lahjoitetaan Teatterikoneelle toiminnan tukemiseen!

Kekseliäs, visuaalisesti mykistävä ja verrattoman hauska, puvustuksen Oscarilla palkittu road movie kertoo kahdesta drag-artistista ja transnaisesta uhmaamassa erämaan haasteita. Terence Stamp, Hugo Weaving ja Guy Pearce tarjoavat hulvattomat & sydämelliset roolisuoritukset tarinassa kolmesta ’kalasta kuivalla maalla’ tässä yhdessä kaikkien aikojen villeimmistä elokuvista.

Bernadette, Tick ja Adam ovat kukin jättäneet Sydneyn turvan omista henkilökohtaisista syistään, ja nyt heillä on drag-show-sopimus solmittuna pikkuhotelliin keskelle Australian erämaata. Nimettyään keikkabussinsa ”Priscillaksi” värikäs kolmikko suuntaa kohti aavikkoa, jossa heidän seikkailunsa vetävät vähintäänkin vertoja heidän loistokkaille asusteilleen.

Tapahtuma toteutetaan Dress-along näytöksenä, kannustamme ihmisiä pukeutumaan näytökseen teeman mukaisesti! Teemavaatteissa saat pääsylipun alennettuun 10€ hintaan, normivaatteissa lippu 14€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset 12€)

Salissa voi myös kuvauttaa itsensä veloituksetta kuvauspisteellä kuvaajamme toimesta! Kuvauspiste on avoinna ennen ja jälkeen näytöksen.