Fathi Ahmed: Sisäkkö, kokki, TV-tähti

Suomen komediamaailman erikoisin ja mielenkiintoisin tarinankertoja, stand up -koomikko Fathi Ahmed tuo uuden esityksensä kiertuelavoille.

Sisäkkö, kokki, TV-tähti kertoo Fathin tarinan lapsuudesta nykyhetkeen: arjesta pakolaisperheen “sisäkkönä”, alkoholiin ja pitkiin päiviin hukatusta nuoruudesta kokkina ja aikuisena juurensa unohtaneena TV-tähtenä.

Sooloesitykseen kietoutuu monta kiehtovaa tarinaa, jotka kertovat hauskalla tavalla Fathin karuistakin kokemuksista, ja siitä miten tausta ja kasvatus ovat muovanneet hänestä television paneeliohjelmien vakiokasvon ja suomalaisen komedian tulevan ”saman naaman”.

“Soolokiertueelle lähteminen jännittää, koska en ole aikaisemmin ollut yksin liikenteessä. Odotukset on kovat, sillä tahdon tehdä kiertueita vielä monta lisää ja mukana on monta suosikkikeikkakaupunkia!”, Fathi intoilee.

Fathi Ahmed on järvenpääläinen koomikko, joka aloitti stand up -komiikan vuonna 2013. Hänet on palkittu mm. “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015.

Livekeikkojen lisäksi Fathin stand uppia on nähty mm. Nelosen “Stand Up!” -ohjelmassa. Fathin voi muistaa myös Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta, jossa hänen kanssaan samalla vuonna 2015 esitetyllä tuotantokaudella kilpaili muun muassa stand up-koomikko Heikki Vilja.

Komiikan ohessa Fathi on tehnyt useita TV- ja elokuvaesiintymisiä. Fathi on näytellyt mm. elokuvissa Tytöt tytöt tytöt! sekä Aurora ja TV-sarjoissa Aikuiset, Modernit miehet sekä Rakkaus ja laki. Tuoreimmat aluevaltaukset Fathi on tehnyt MTV3-kanavalla ohjelmissa Lauma, JNS Grillikausi ja Suurmestarin neljännellä tuotantokaudella vakiokilpailijana.

Esitystiedot:

Ikäraja 18 vuotta

Esityksen kesto n. 2 h sisältäen väliajan