Musta marraskuu: The Rocky Horror Picture Show: Dress-along!

LET’S DO THE TIME WARP AGAIN!

Kulttileffaa, yhteistanssia ja -laulua, polaroid-kuvissa poseeraamista, DJ ja drinksuja lauantaina 5.11. klo 18:00 alkaen!

50:llä ensimmäisellä juhlijalla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä näytöksen yhteydessä, saaden maksutta muistoksi polaroidin. 💋 Ennen näytöstä myös valmistaudutaan Kino Auroran salissa yhdessä aikahyppyyn ja otetaan yhdessä asianmukaiset tanssiaskeleet haltuun. Nyt on sallittua ellei jopa suositeltua tanssia, laulaa ja eläytyä täysillä! 💋 Tunnelmaa on ennen ja jälkeen elokuvan nostattamassa myös DJ Occu / Hallukallo, selektoiden tummanpuhuvaa bailumusaa goottidiskosta postpunkkiin ja darkwavesta kauhurokkiin.

Bileet siis starttaa lauantaina 5.11. klo 18:00, elokuva klo 19:00!

Liput näytökseen 15€ normivaatteissa & 12€ pukeutuneena teeman mukaisesti!

Roimasti aikaansa edellä ollut 46-vuotias musikaaliklassikko aiheuttaa edelleen säännöllisiä vavahduksia ympäri maailman elokuvateattereita, niin hardcore-faneissaan kuin uusissa Rocky Horror -uskoon vihityissä, ansaiten kautta aikojen pisimpään teattereissa pyörineen limited release -elokuvan tittelin. Lauantaina 5.11.2022 spektaakkeli saadaan jälleen valkokankaalle myös Jyväskylässä!

Tervetuloa kiihkeälle matkalle Bradin ja Janetin kanssa syvälle tohtori Frank N. Furterin maailmaan – tapaa transseksuaalisen Transylvanian suurimman tieteentekijän lisäksi Riff Raff, Eddie, Magenta, Rocky & muut ikoniset hahmot ja uppoudu kauhun, sci-fin, B-elokuvien ja rock ’n’ rollin aistilliseen ylistykseen.

Come on to the lab and see what’s on the slab!

Ohjelma osana Kulttuuritalo Villa Ranan Musta marraskuu -teemakuukautta.

Marraskuun aikana Kulttuuritalo Villa Ranaan on koottu tummanpuhuvia, monesta eri kulmasta kuolemaa, luopumista ja yötä käsittelevää ohjelmaa. Ohjelmat sisältävät esittävää taidetta, teemaan sopivia elokuvia sekä tietysti Ravintola Villa Ranan herkkuja. Vuoden pimeimpänä aikana ei synkistellä yksin vaan yhdessä!