Keskellä-kollektiivi: Lauantai-SET

Lauantai-SET – esittävien taiteiden ilta on säännöllisesti järjestettävä tapahtuma Villa Ranassa. Keskellä-kollektiivin järjestämän Lauantai-SETin vaihtuva ohjelmisto koostuu eri esittävien taiteiden alojen esityksistä.

Lauantai-SETissä voidaan nähdä kokonaisia teoksia, kohtauksia, demoja tai hetkessä improvisoituja esityksiä.

Marraskuussa lavalla nähdään muun muassa moninaisia soolo-, duo- ja ryhmätanssiesityksiä, improvisaatioteatteria sekä tietysti Yllätysimpro. Marraskuun Lauantai-SET on vuoden viimeinen ja sitä meidän kanssamme juhlistaa DJ Hyvämieli!

Illan kesto on noin 2 tuntia väliaikoineen, minkä jälkeen tilaan saa jäädä tanssimaan ja seurustelemaan vapaasti. Kulttuuritalo Villa Ranan ravintola palvelee katsojia illan ajan.

Liput 5e puoli tuntia ennen ovelta, kortilla tai käteisellä. Tila on esteetön, mutta ilmoitathan ennakkoon sähköpostitse, mikäli tarvitset hissiä. Tilaisuus on ikärajaton.

Keskellä-kollektiivi järjestää tapahtumaa yhdessä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa. Keskellä-kollektiivi on nykytanssikollektiivi, joka tuottaa perinteisten näyttämöteosten lisäksi tanssia monipuolisin ulostuloin.

Tervetuloa nauttimaan moninaisesta kattauksesta esittävää taidetta!

Lisätiedot: www.keskella.fi

Tiedustelut & esteettömyysinfo: keskellakollektiivi(a)gmail.com