Mikki auki -klubi

Vuosi 2024 käynnistää Teatterikoneen Mikki auki – klubi-illat, joiden ajatuksena on tarjota kaikille mahdollisuus päästä esiintymään oman tekstin kera!

MIKÄ ON MIKKI AUKI?

Näe, koe, kuule uutta ja tuoretta!

Mikki auki on tapahtuma, jossa jokainen on tervetullut lavalle mikrofonin varteen, oli kyseessä sitten laulua, tarinankerrontaa, räppiä, runoutta, musiikkia, standupia tai vaikka näytelmätekstiä. Iltojen vetäjinä toimivat Aaro Vuotila ja Peppi Vuotila.

Mikki auki antaa yleisölle mahdollisuuden kokea illan aikana useita erilaisia esityksiä ja samalla se on matalan kynnyksen esiintymismahdollisuus ihan kaikille. Olit sitten esiintymisen konkari, aloittelija tai ensimmäistä kertaa lavalla.

MISSÄ?

Paikkana toimii Kulttuuritalo Villa Rana, Seminaarinkatu 13. Itse tapahtuma on Paulaharjun salissa, talon alakerrassa. Pihassa ei ole tilaa autoille, mutta läheltä löytyy parkkipaikkoja.

ESIINTYMÄÄN?

Esiintyminen on enemmän kuin toivottua! Varmistat paikkasi ilmoittautumalla etukäteen. Käy täyttämässä ennakkokysely Google Formsissa. Vastaaminen ei sido sinua mihinkään muuhun. Vapaaksi jääneet ajat jaetaan paikan päällä ilmoittautuneille.

KUINKA ESIINTYMINEN TOIMII?

Yhtenä iltana on tilaa 12 esitykselle. Ensimmäiset 7 ennakkoon ilmoittautunutta pääsevät varmasti esiintymään, loput paikat jaetaan paikan päällä. Yhden esityksen kesto voi olla enintään 7 min.

Meiltä saat käyttöösi mikin ja tarvittaessa akustisen kitaran ja/tai sähköpianon. Voit ottaa mukaan oman soittimen, jos sen pystyttämiseen ei mene aikaa.

Laitamme sinulle sähköpostia kyselyn täyttämisen jälkeen, johon keräämme vielä kaiken tarvittavan tiedon esiintymisestä.

KATSOMAAN?

Toivomme että mahdollisimman moni tulisi paikalle vaikka esiintyminen ei itseä kiinnostaisikaan. Illan vetäjät ovat varautuneet esiintymään, jos innokkaita esiintyjiä ei ilmoittaudu mukaan tai jos heitä ei yleisöstä illan aikana löydy. Joten lämpimästi tervetuloa pääsymaksuttomaan yhteisölliseen iltaan Kulttuuritalo Villa Ranaan!