Naisten pankin hyväntekeväisyyspilates

Naisten pankki on uskonnollisesti sitoutumaton vapaaehtoisyhteisö, jossa voimavaranamme ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat yhteistyökumppanit, osakkaat ja lahjoittajat. Naisten Pankki tukee kehittyvien maiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

Pilates on monipuolinen kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Tanssinopettaja, pilatesohjaaja Mariana Siljamäki pitää lempeän, mutta vahvistavan pilates-kehonhuoltotunnin, johon kaikki ovat tervetulleita.

Tunnin pituus on 45 minuuttia, eikä osallistujilla tarvitse olla aiempaa kokemusta pilateksesta. Laita päälle joustavat vaatteet ja sukat. Ota mukaan oma matto!

Mariana Siljamäki on tanssiopettaja, koreografi, tanssija, pilates- ja joogaohjaaja sekä liikuntatieteiden tohtori. Hän työskentelee Jyväskylän

yliopistossa liikuntapedagogiikan lehtorina vastaten tanssipedagogiikan opetuksesta.

Osanottomaksu on 10 €, jonka voi maksaa etukäteen Jyväskylän Naisten Pankin tilille FI88 3131 1002 2809 35 tai paikan päällä (käteinen tai MobilePay). Koko tuotto menee naisten työn ja yrittäjyyden tueksi kehittyvissä maissa.

Tilaan mahtuu 30 osanottajaa.

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän Naisten Pankin paikallisverkoston Kehitysmaiden Naisten Hyväksi ry