Open Art: Häiriökoru non-stop-työpaja

Open Art: Häiriökoru non-stop-työpaja osana Arktisen Upeeta -elokuvafestaria. Työpajan ohjaajana Paula Krajciova.

Työpajassa käytetään Arktisen Upeeta: Gyres & Quarries -elokuvan luontoteeman innoittamana luonnollisia puolijalokiviä, puuhelmiä ja luonnon hamppulankaa. Käytössä on myös puuvillalankaa ja lampaanvillaa paikallisilta tiloilta ympäri Jyväskylää. Työpajassa tehdään koruja (kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja…) tai avaimenperiä. Työpajan ideana on toteuttaa kokeellisia ja käyttää toteutuksessa mielikuvitusta!

Esittely:
Nimeni on Paula ja olen kaikkien ForestFoxin käsintehtyjen luomusten takana. Luonto on aina ollut suurin inspiraation lähde, paras ystäväni, kotini, elämäni… Siksi käytän mahdollisimman paljon luonnon ja paikallisia materiaaleja. Kiviä joilta, järviltä ja metsäpoluilta, luonnon hamppu- ja puuvillalankoja, paikallisten tilojen lampaanvillaa, hartsissa tai luonnonpuolijalokivessä säilöttyjä kukkia ja lehtiä… mahdollisuudet ovat rajattomat, eikä mikään ole parempaa kuin pala luontoa aina mukana!

Villa Rana Open Art on työpaja- ja kulttuuriohjelma 15–29-vuotiaille nuorille.
Ilmaisissa työpajoissa on avoin taso, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Työpajat ovat yhteisiä kaikille kansallisuuteen, sukupuoleen ja uskontoon katsomatta, ja niissä toimitaan antirasismin periaatteiden mukaan. Työpajat järjestetään Kulttuuritalo Villa Ranassa, Seminaarinkatu 13, Jyväskylä.