Ranan koko perheen kulttuurikävelyt: Uno Cygnaeus

kuvakollaasi Cygnaeus, Lönn, Blomstedt, Aalto

Ranan kulttuurikävelyt

Ranan kulttuurikävelyt ovat Kulttuuritalo Villa Ranasta (Seminaarinkatu 13, Jyväskylä) lähteviä taiteilijoiden vetämiä opastettuja kävelyitä. Kolme eri kävelyä johdattavat Jyväskylän Seminaarinmäellä vaikuttaneiden Wivi Lönnin, Uno Cygnaeuksen ja Yrjö Blomstedtin elämään, aikaan ja tuotantoon. Uno Cygnaeuksen jäljissä kulkeva kävely on upouusi ja tarkoitettu koko perheelle. Kävelykierrokset järjestetään elokuussa 2024 alla olevan aikataulun mukaan.

Kävelykierroksen kesto on noin 40-60 min, ja se pidetään suomeksi. Suosittelemme liikunta- ja näköesteisille avustajan käyttöä, reitit ovat saavutettavissa pyörätuolilla kulkeville avustajan kanssa. Avustajan mukaantulo on ilmaista. Kävelykierroksille ei lähdetä rankkasateessa, mutta kierrokset kulkevat pelkästään ulkotiloissa, joten sään mukainen pukeutuminen on suositeltavaa. Jos kierros peruuntuu, siitä tiedotetaan Villa Ranan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa viimeistään tunti ennen kävelyn alkua.

Liput 12 € / 8 € ovat nyt ostettavissa. Ennakkolipunmyynti sulkeutuu tuntia ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen mukaan haluavia pyydetään saapumaan Villa Ranaan tiedustelemaan vapaita paikkoja.

Tiedustele ryhmätarjousta joko aikataulun mukaisille kierroksille tai oman aikataulusi mukaan osoitteesta info@villarana.fi.

 

Kävelyt:

ke 14.8.2024 klo 17.00 Yrjö Blomstedt. Oppaana tanssija Laura Suonperä

la 17.8.2024 klo 14.00 Yrjö Blomstedt. Oppaana tanssija Laura Suonperä

ke 21.8.2024 klo 17.00 Wivi Lönn. Oppaana näyttelijä Kirsi Sulonen

la 24.8.2024 klo 14.00 Wivi Lönn. Oppaana näyttelijä Kirsi Sulonen

ke 28.8.2024 klo 17.00 Uno Cygnaeus – koko perheen kävely. Oppaana näyttelijä Aaro Vuotila

la 31.8.2024 klo 14.00 Uno Cygnaeus – koko perheen kävely. Oppaana näyttelijä Aaro Vuotila

Järjestäjä: Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry
Kulttuurikävelyiden kehitystyötä on tukenut opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Suomen Kulttuurirahasto.