Tanssin Aika 2023: Say Something

SAY SOMETHING sai ensi-iltansa 2011 esityksenä aikuisille yhteistyössä neljän ammattitanssijan kanssa. Vuonna 2014 se muokattiin esitykseksi lapsille ja perheille lapsikuoron esittämänä. Valoisa -kuoron kanssa; H2DANCE esittää version, jossa esiintyy naisia ja lapsia. 30-minuutin mittainen laulu ja liike teos on inspiroitunut Janet Cardiffin installaatiosta, The Forty-Part Motet.

Teos tutkii ryhmäkäyttäytymistä, mukautumista ja ilmaisun vapautta. Se kehitettiin yhteistyössä säveltäjä Sylvia Hallettin kanssa.

ESIINTYJÄT Valoisa-choir

KONSEPTI, OHJAUS JA KOREOGRAFIA: Hanna Gillgren ja Heidi Rustgaard

SÄVELLYS JA KUORON JOHTAMINEN (ALKUPERÄINEN): Sylvia Hallett
KUORON JOHTAMINEN JYVÄSKYLÄ: Kaisa Halmemies

RAHOITTAJAT: Arts Council England, Norwegian Arts Council, Fond for Lyd og Bilde, Swedish Arts Council, SPENN, Kunstløftet, DanceDigital, Buskerud Fylkeskommune, Säffle Kommun, Dans i Värmland og Arts and Grants Kensington and Chelsea.

SAY SOMETHING ON VALMISTUNUT RESIDENSSEISSÄ: Choreodrome ja Something Happening for Kids/The Place London, Hextable Dance, Laban Theatre, London Studio Centre ja Goldsmiths University of London Iso-Britanniassa. SEANSE Volda, Scenerommet Vestfossen, Union Scene Drammen Norjassa, Medborgarhuset Säffle Ruotsissa ja Devir CAPA Faro Portugalissa.

KUVAT / PHOTOS BY: Det Norske Jentekor