Aaro Vuotila: Silitys

 

Teatterikoneen uusi konsepti monologiklubit tarjoavat katsojille jotain etäisesti tuttua, mutta täysin uudessa paketissa! Paulaharjunsalin teatteritila muutetaan klubiksi, jossa katsojat pääsevät nauttimaan monologeista herkulliset purtavan ja hyvien juomien äärellä.

Teatterikone on kaivanut korona-aikana Juomatehtaan studiolla esitetyt viisi monologia laatikonpohjalta ja tekee niistä raikkaat versiot, joissa tyylilajit vaihtelevat kauhusta tragikomediaan ja draamasta klovneriaan. Keväällä monologiklubeja on tarjolla 14.3.-8.5. ja niissä esiintyvät Minna Tuomanen, Jussi Helminen, sekä Aaro Vuotila.

Aaro Vuotila: SILITYS

Sarjamurhaajan syntytarina!

Lattialla on verta ja äiti ei hengitä. Isä on matkoilla, joten lapsen on selvittävä omillaan. ”Tää on vähän niin kuin oltais retkellä, eiks niin äiti?” Silitys on maaginen ja visuaalisesti vaikuttava esitys, joka vie katsojan trillerinomaisesti etenevään tarinaan.

Aikuisena mies käy läpi isänsä jäämistöä. Hänellä on valta siitä, mitä heidän perheensä tarinasta säilytetään. Kuoleman koskettamana kasvanut mies huomaa kaipaavansa lisää…

Esitysten kesto: 45-60 min.

Käsikirjoitus, ohjaus ja roolissa Aaro Vuotila

Alkuperäiset kuvat: Marianne Hautsalo

Tuotanto: Teatterikone 2024/Jenni Kohonen