Teatterikoneen intohimotyöpajat: kehotietoisuus- / hengitystyöpaja

Teatterikoneen intohimotyöpajat ovat työpajoja, joissa eri ihmiset ohjaavat tai opettavat sitä mikä on heidän intohimonsa kohde. Työpajat pidetään Kulttuuritalo Villa Ranassa syksyn aikana perjantaisin klo 16.30-17.30 ennen Teatterikoneen Perkele, tää on intohimoa! -esityksiä, jotka alkavat kyseisinä päivänä klo 18.

Työpajoilla kerätään rahaa Teatterikoneen haastavaan taloustilanteeseen Kulttuurilahja -palvelun kautta. Jokainen osallistuja saa päättää lahjoitussumman itse. Ilmoittauduttuaan työpajaan, osallistuja saa linkin Kulttuurilahja -palveluun, jonka kautta lahjoituksen voi tehdä.

Työpajoissa on työpajasta riippuen eri määrä osallistujapaikkoja. Paikat jaetaan ilmottautumisjärjesteyksessä. Ilmoittautumiset työpajoihin työpajapäivää edeltävään päivään mennessä: varaukset@teatterikone.fi

 

pe 15.12. klo 16.30-17.30 Kehotietoisuus- / hengitystyöpaja

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat oppia olemaan paremmin läsnä tässä hetkessä ja syventää tietoisuutta omasta kehosta ja sen tilasta. Kehotietoisuus/hengitys-työpajassa saat pysähtyä itsesi äärelle. Autan sinua alkuun oman kehosi viestien tunnistamisessa ja hengitysharjoitusten kautta kehon rauhoittamisessa. Ota mukaan alusta, viltti ja pari tyynyä. Ohjaajana toimii Ninnu Kinnunen, kehotietoisuusohjaaja- ja hengitysohjaajaopiskelija, voimistelun ohjaaja.