Yläkaupungin yö @Villa Rana

Yläkaupungin yö valtaa myös Villa Ranan!

14-15 Kauneimmat koululaulut -yhteislaulutilaisuus Loiskiksen kanssa, Blomstedtin sali. Katso lisätiedot tästä!

15-15.30 Teatterikone: Kahvin nostatus, Paulaharjun sali

Nykyisen Etiopian alueella mahdollisesti noin vuonna 500, vuohipaimen Kaldi maisteli marjoja, joita vuohet söivät ja virkistyivät. Hän vei niitä luostarin apotille ja siitä alkoi tarinan mukaan kahvin matka maailman suosituimmaksi juomaksi. Oletko kuullut miten Baba Budan salakuljetti kahvipavut Mekasta? Tai kuinka kahvipensaan taimi matkasi Aurinkokuninkaan lähettämänä Etelä-Amerikkaan? Ja miten kahvi lopulta päätyi Suomeen?
Kahvin nostatus kokoaa faktaa ja tarinoita kahvin historiasta näyttelijä, trubaduuri ja arkikahvin rakastaja Aaro Vuotila esittämänä. Esityksen huipentaa hauska Kahvilaulu, joka jää mieleen soimaan tuleviin kahvihetkiin! Esityksen kesto 30 min.

15-18 JBN (Jkl Bass Night), Ravintola Villa Ranan terassi

Jkl Bass Night järjestää elektronisen musiikin tapahtumia Jyväskylässä. Nyt JBN saapuu Yläkaupungin yöhön viihdyttämään terassiväkeä ja koko juhlakansaa Villa Ranan terassille! Luvassa musiikkia neljän dj:n toimesta Housesta aina drum n bassiin ja hardstyleen asti. Tule terassille viihtymään tai nurtsille joraamaan! Saa toki tehdä molempiakin.

(DJ) NoGood soittaa Housea isolla H:lla. Soul, Funk, Disco ja House, näissä genreissä jyväskyläläis DJn setit leijuvat sulavasti tyylistä toiseen. Iloinen ja rento House sopii täydellisesti kesäiltaan tanssittamaan tai ihan vaan fiilistelyä varten! Villa Ranan terassista tehdään Yläkaupungin yön elektronisen musiikin Mekka! Klaatu on 17-Vuotias dj/tuottaja jyväskylästä. Hänen musiikkityylinsä kattaa aikalailla kaikki elektronisen musiikin genret, mutta enimmäkseen hän painottaa keikkansa dubsteppiin ja drum n bassiin. Nouseva EDM tähti Joysic tunnetaan melodisesta Progressive Housesta ja festivaali henkisestä musiikista. Setissä tulette kuulemaa sitä ja rankempaa Bass Housea. Tuottaja sekä dj VIIO on tunnettu remixinikkarisekä raskaanbasson sanansaattaja. VIIO:n setissä tullaan kuulemaan melodista sekä energistä EDM:ää koko setin alusta loppuun saakka!

17-17.45 Annina Uimonen: Gramofoni. Keski-Suomen Tanssin Keskus, Paulaharjun sali. Katso lisätiedot tästä!

18-19.30 No Stress. Musiikkia, Blomstedtin sali

18.15-18.30 Ison Tanhuujat, Juntu-ryhmä. Juntu esittää kolme tanssia, läpsymenuetin, hambo ja enkeliskan. Paulaharjun sali

18.30 Voir-Kollektiivi: Rauhan puutarha. Ravintola Villa Ranan terassi

20-20.30 Illallinen yhdelle. Paulaharjun sali

20-22 Kino Aurora: Hunka Junk -filmiaarteita roskisten kätköistä, Blomstedtin sali

Näytöksen kesto n. 20min. Elokuvat esitetään illan aikana useampaan kertaan aina puolen tunnin välein. Näytösten alkamisajat: klo 20.00, 20.30, 21.00 ja 21.30.

20.10-23 JBN jatkuu. Ravintola Villa Ranan terassi

Ravintola Villa Rana palvelee klo 11-23 (00).