Villa Rana Open Art: Tapahtuma täynnä taidetta

Tapahtumassa täynnä taidetta pääset ilmaisemaan itseäsi useiden taidemuotojen avulla!

Luvassa on bändijamit muusikoiden kanssa, sanataidetta ja liikeimprovisaatiota sisältävä työpaja, sekä kuvataidetta yhteisesti toteutettavan teoksen muodossa.

Esillä myös aiempien Ihme Kultin & Rapinan järjestämien Open Art -työpajojen tuotoksia.

Osallistujille on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Tule kokeilemaan, luomaan ja viihtymään!

 

LIIKUTTAVAT SANAT
Sanataiteen ja liikeimprovisaation vuoropuhelu yksinäisyydestä ja yhteydestä.

Miten ilmaisisit yksinäisyyttä tai yhteyttä toisiin liikkeen kautta?

Miten kirjoitat yksinäisyydestä ilman sanaa “yksinäisyys”?

Tekstit toimivat liikkeen innoituksena, ja liike innoittaa lisää liikettä tai tekstiä. Kirjoitetaan tekstejä yksinäisyydestä ja sen vastavoimasta, myötätunnosta. Tunnustellaan suhdetta omaan kehoon, toisiin ja ympäristöön. Sanoitetaan ja ilmennetään liikkeillä, miltä ja missä yksinäisyys ja yhteys tuntuvat. Mahdollisuus spoken word -runojen hiontaan, ja lyhyisiin runoutta ja/tai liikettä sisältäviin esityksiin sessioiden lopussa.

Osallistujilla ei tarvitse olla harrastustaustaa kirjoittamisesta tai liiketyöskentelystä. Työpajan aikana voi osallistua molempiin tai halutessaan pelkästään toiseen.

 

JAMIT
Jameissa tutustutaan matalalla kynnyksellä yhteissoiton aikaansaamiin flow-tiloihin yhdessä Ihme Kultin muusikoiden kanssa.

Jamien aikana soittoon voi liittyä vapaasti milloin vain, ja kesken soitonkin muusikot ovat jatkuvassa valmiudessa auttamaan kysymyksessä kuin kysymyksessä.

Paikalta löytyy perinteiset bändisoittimet, mikrofoneja sekä erinäisiä perkussioita. Osallistua voi omankin soittimen kanssa, tai myös ihan vain kuunnellen ja katsellen.

 

Tervetuloa mukaan ilmaiseen tapahtumaan!

 

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Villa Rana Open Art on ilmainen työpaja- ja kulttuuriohjelma alle 30-vuotiaille Kulttuuritalo Villa Ranassa.