Kulttuuritalo Villa Rana avaa ovensa

21.6.2021

Jyväskylän yliopiston seminaarinmäellä Yrjö Blomstedtin suunnittelemassa jugendrakennuksessa sijaitseva uusi kulttuuritalo Villa Rana avaa ovensa muutamien seuraavien viikkojen aikana. Ensimmäisenä avataan Ravintola Villa Rana, jolla on 40-paikkainen terassi sekä 44-paikkainen sisäkahvila rakennuksen yliopiston puoleisessa päädyssä. Ravintola avaa ovensa tiistaina 22.6. klo 12. Normaalit aukioloajat kesän aikana ovat tiistaista lauantaihin klo 12–19. Ravintolaa luotsaa Cafe Alvaristakin tuttu Anna Kylmälä, ja valikoimissa on mm. kahvilatuotteita, Art Gelaton jäätelöä sekä alkoholijuomia.

Ensimmäiset yleisötilaisuudet järjestetään Jyväskylän Kesän aikana 7.7. alkaen. Festivaalin ohjelmasta löytyvät mm. puistojuhlien etkot Mika Taanilan ja 22-Pistepirkon kanssa, Matka muistoihin -kiertokävely, puheohjelmaa, Lasten Kesän teos sekä leffapiknik. Osaan tapahtumista on vapaa pääsy. Tarkat tiedot talossa tapahtuvasta ohjelmasta löytyvät sivumme nettikalenterista.

Kulttuuritalo Villa Rana on monipuolinen kulttuurikeskus, joka toimii tuotantoalustana eri taiteenaloille, kaikenlaisille yleisöille sekä moninaisille taiteen tekemisen muodoille. Kulttuuritaloa hallinnoi Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry. Vakinaisia vuokralaisia Villa Ranassa ovat Jyväskylän Kesä, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Keski-Suomen elokuvakeskus, Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Teatterikone.