Tervetuloa

Tervetuloa!

Kulttuuritalo Villa Rana on auki ravintolan aukiollessa sekä tapahtumissa. Salit ovat vilkkaassa käytössä, joten yleensä sisällä ei pääse vapaasti kiertämään. Käytä kuitenkin hyväksesi mahdollisuuksia opastettuihin kiertokäynteihin, jotka löydät tapahtumakalenterista.

Pääovemme on Jyväskylän yliopiston päärakennuksen puoleinen ovi, josta pääsee molempiin saleihin, kahvilaan, narikkaan ja WC-tiloihin. Kaupungin puoleisen päädyn ovea käyttävät ne, jotka tarvitsevat porrashissiä. Keräämme löytötavarat narikkatiloihin.

Varaudu näyttämään koronapassi ja henkilöllisyystodistus sekä tapahtumajärjestäjälle että ravintolassa. Vieraillessasi sekä tapahtumassa että ravintolassa varaudu näyttämään passisi kaksi kertaa. Lataa koronapassi Omakannasta tai hae se tulostettuna terveydenhuollosta siitä yksiköstä, jossa rokotus on annettu tai testi on tehty.

Jos sinulla on kysyttävää yleisesti talon toiminnasta, ota yhteyttä osoitteeseen info@villarana.fi. Huomaa kuitenkin, että kaikilla tapahtumilla on oma järjestäjänsä, joka vastaa yksittäisiä tapahtumia koskeviin kyselyihin.