Tuotteet

Tuotteet

Eloa Kuvaan! -soundipaja

Tuottajana Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Keski-Suomen elokuvakeskus yhteistyössä Kulttuuritalo Villa Ranan kanssa AVEKin tukemana

Tule toteuttamaan äänimaailmaa ainutlaatuiseen animoituun lyhytelokuvaan, jossa seikkailee Villa Ranan oma sammakko. Yhdessä tutustumme hauskoihin tapoihin tuottaa ääniä ja musiikkia hyödyntäen soittimia, epäsoittimia, kehoasi – mitä tahansa mistä vaan ääntä lähtee, luovuus on rajana. Tee kuuntelumatka Villa Ranan maailmaan sekä ympäröivään luontoon ja päästä mielikuvituksesi valloilleen!

Työpajan aikana luomuksenne äänitetään ja saatte jälkeenpäin linkin, josta pääsette myöhemmin katsomaan elokuvan itse tuottamillasi äänillä. Näin voit milloin tahansa ihailla oman ryhmäsi käden ja kikatuksen jälkeä.

Tule pitämään kanssamme ääntä ja tuo uutta eloa kuvaan!

Työpajan kesto on 2,5 h (sis. 15-20 min. tauko).

Työpaja on saatavilla tilauksesta ryhmille, ja se toteutetaan Villa Ranan rakennuksessa ja sen ympäristössä tai esim. koululuokassa. Tiedustele työpajaa osoitteesta info@villarana.fi!

 

Matka muistoihin

Tuottajana Keski-Suomen Tanssin Keskus, Teatterikone yhteistyössä Kulttuuritalo Villa Ranan kanssa AVEKin tukemana

Tule kokemaan Villa Ranan vaiheikas historia elävämpänä kuin koskaan ennen! Kohtaa taloa värittäneet persoonat ja heidän tarinansa kiertokävelyssä, jossa yhdistyvät tanssi ja draama tämän historiallisen kauniin rakennuksen tunnelmallisissa tiloissa. Näe sen seinille piirtynyt menneisyys ja muistot, unelmat ja tunteet, talon faktat ja fiktio.

Kiertokävelyn kesto on 1 h

Kävely on saatavilla tilauksista ryhmille, ja se toteutetaan Villa Ranan rakennuksessa ja sen ympäristössä. Tiedustele kierrosta osoitteesta info@villarana.fi!