Syksyn parhaat synttärikemut Villa Ranassa lauantaina 18.9.

15.9.2021

Syksyn parhaat synttärikemut Villa Ranassa käynnistävät lastenkonserttien sarjan

Lauantaina 18.9. on luvassa syksyn parhaat synttärikemut kulttuuritalo Villa Ranassa, kun Sammakkoprinsessa konnakavereineen valtaa Paulaharjun salin. Juhlissa selviää muun muassa, mikä on maailman paras synttäriherkku. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen koko perheen tarinakonsertti Sammakoiden syntymäpäivät käynnistää samalla Villa Ranan lastenkonserttien sarjan.

Lastenkonsertteja kuullaan Villa Ranassa noin kuukauden välein ja joskus vähän tiheämmin kuten loka- ja joulukuussa. Lauantaina 16.10. on aamuvirkuille luvassa mannaa mahan täydeltä, kun vuorossa on Pentti Rasinkankaan ja Loiskiksen yhteisen levyn Vellihousu …ja ylpeä siitä -julkaisukonsertti. Levy tehtiin jo syksyllä 2020, mutta koronarajoitusten vuoksi julkaisukonsertti on siirtynyt tälle syksylle. Konsertti on poikkeuksellisesti aamukonsertti, jonka jälkeen voi jäädä herkuttelemaan maukkaalla Brunssilla kahvila Villa Ranaan. Lokakuussa koulujen syyslomalla viikolla 42 Kino Aurora järjestää Villa Ranassa myös  LAIKKU-lastenelokuvafestivaalit, joissa Loiskis on mukana työpajoin ja konsertein. Festivaalin ohjelma julkaistaan 20.9.

Marraskuun toisena sunnuntaina 14.11. Loiskis juhlii Isäinpäivää yhdessä Tuomo Rannankarin kanssa hiekkakakkuja rakennellen. Joulukuussa taas on jopa  kolmelle sunnuntaille luvassa joulukalenterikonsertit, joissa jokaisessa on oma ohjelmansa liittyen Loiskiksen uuteen joulukalenteriin.

Liput ennakkoon lastenlevykauppa.fi ja Laikku-festivaaliin kinoaurora.fi

Lisätietoja voi tiedustella Loiskiksen tuottajilta Arja Kautolta ja Kirsti Tuurilta osoitteesta orkesteri@loiskis.fi tai puhelimitse 040 5399 459.