Kulttuuritalo Villa Rana etsii osa-aikaista työntekijää nuorisoprojektiin

4.5.2022

Huom! Paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakeneille.

 

Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys etsii osa-aikaiseen työhön kulttuurista kiinnostunutta nuorisotyöntekijää / yhteisöpedagogia tai nuorten kanssa työskentelystä kokemusta omaavaa kulttuurituottajaa monikulttuuriseen Villa Ranan nuoret -projektiin. Projektin suunnittelutyöt alkavat mahdollisimman pian. Työtunteja on sopimuksen mukaan noin 20-50 / kk vuoden 2022 loppuun saakka. Lisätietoja antaa ja avoimia hakemuksia vastaanottaa Kulttuuritalo Villa Ranan toiminnanjohtaja Vilja Ruokolainen, info@villarana.fi sekä puh. 0442453010. Henkilö rekrytoidaan heti sopivan löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2022.

Kuva: Katariina Nikkilä, kulttuuritalo Villa Ranan avoimet ovet