Villa Rana Open Art avoin haku

30.5.2022

Villa Rana Open Art on työpaja- ja kulttuuriohjelma 15–29-vuotiaille nuorille. Työpajat ovat osallistujille ilmaisia ja sisältävät aamukahvin ja lounaan. Työpajoissa on avoin taso, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Työpajat ovat yhteisiä kaikille kansallisuuteen, sukupuoleen ja uskontoon katsomatta, ja niissä toimitaan antirasismin periaatteiden mukaan.

Työpajoja pitävät eri alojen ammattilaiset, ja niissä toimitaan suomeksi, englanniksi ja muilla osallistujien kielillä. Tapahtumapaikkana on Kulttuuritalo Villa Rana, Seminaarinkatu 13, Jyväskylä.

Hae mukaan yhteen tai kaikkiin työpajoihin lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@villarana.fi, WhatsApp-viesti numeroon 0442453010 tai Instagram-viesti @kulttuuritalovillarana. Kerro nimesi, yhteystietosi ja miksi haluat osallistua. Voit myös tehdä videohakemuksen ja lähettää linkin. Saat paikanvahvistuksen yhteydessä tarkemmat tiedot työpajoista.

Kesäkuun työpajat:

13.6. klo 9.30–15 Ympäristö- ja kierrätystaidetyöpaja, vetäjinä Johanna Juvonen & Biagio Rosa. Tee ympäristötaidetta ekologisesti kierrätysesineistä. Teokset jäävät esille Villa Ranan puutarhan ja talon tiloihin.

15.6. klo 9.30–15 Hiphoptanssilajit & kulttuuri, vetäjänä Johanna Hurme. Tanssia, liikettä, musiikkia.

16.6. klo 9.30–15 Liikkeellä, vetäjänä Annina Uimonen. Tutustu oman liikkeen ja tanssin mahdollisuuksiin yksin ja yhdessä. Ehdota lempimusiikkiasi työpajan soittolistalle.

Projektin järjestää Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry. Lisätietoja info@villarana.fi, 044 245 3010 sekä www.villarana.fi