Villa Rana Open Art tarjoaa alkusyksyyn työpajoja nuorille

17.8.2022

Villa Rana Open Art on työpaja- ja kulttuuriohjelma 15–29-vuotiaille nuorille. Tervetuloa syksyn toimintaan!

Ilmaisissa työpajoissa on avoin taso, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Työpajat ovat yhteisiä kaikille kansallisuuteen, sukupuoleen ja uskontoon katsomatta, ja niissä toimitaan antirasismin periaatteiden mukaan. Työpajat järjestetään Kulttuuritalo Villa Ranassa, Seminaarinkatu 13, Jyväskylä.

ti 23.8. klo 17–20

Liikkeellä! Tutustu oman liikkeen ja tanssin mahdollisuuksiin yksin ja yhdessä. Tule sellaisena kuin olet! Tanssimme monipuoliseen musiikkiin – ehdota lempimusiikkiasi työpajan soittolistalle. Ohjaaja Annina Uimonen

su 11.9. klo 13–17

Liiketyöpaja: Oman kehon tanssi. Millaista liikettä omasta kehostani tuntuisi hyvältä tehdä? Millaista liikettä kehostani on tuloillaan? Mitä tuttua tai mitä vierasta omassa liikkeessäni on? Mitä jos seuraan oman kehoni liikettä? Työpajassa tutustutaan oman liikkeen eri tasoihin automaattisista ja varhaisista liikemalleista spontaaniin luovaan liikeilmaisuun. Ohjaaja Sebastian Lopez-Lehto

Pe 23.9. klo 10-14.30 Säihkettä Valossa ja Liikkeellä! -työpajat

Työpajassa klo 10-12 pääset tuunaamaan UV-maaleilla tuomiasi vaatteita. Klo 13-14.30 Liikkeellä!-työpajassa tutustutaan omaan tanssiin ja liikkeeseen. Voit osallistua molempiin tai toiseen työpajoista. Ohjaajat Riikka Arte ja Anniina Uimonen

la 24.9. klo 14–18 Vaikuttava video -työpaja 1
su 25.9. klo 14–18 Vaikuttava video -työpaja 2

Työpajassa opit suunnittelemaan, käsikirjoittamaan, kuvaamaan ja julkaisemaan videoita, jotka kuvataan ja editoidaan käyttäen omaa älypuhelinta. Testaillaan story-videoita, TikTok- ja YouTube-videoita (esim. shortteja). Pähkäillään miten voit saada enemmän seuraajia somessa. Löydä sinulle luonnollinen tapa vaikuttaa ja saada seuraajia. Jutellaan esimerkiksi siitä ketä seuraat ja miksi sinua olisi kiinnostavaa seurata. Voit osallistua yhteen työpajaan tai tulla mukaan kuvailemaan koko viikonlopuksi. Tule mukaan! #fyp Ohjaaja Joona Nuutinen

Ti 27.9. klo 17-20 Säihkettä Valossa -non-stop-työpaja

Työpajassa pääset tutustumaan UV-maalien ihmeelliseen maailmaan
Riikka Arten opastuksella. Tuo mukanasi tuunattavia vaatteita, ja työpajassa voit maalata esimerkiksi vanhasta T-paidastasi loistavan asusteen. Tulethan paikalle viimeistään klo 19.15. Ohjaaja Riikka Arte

su 23.10. klo 15–20

Tule löytämään rytmi ja liike itsestäsi. Työpajassa vietetään tanssi- ja rummutusjamit länsiafrikkalaiseen henkeen. Ohjaaja Laye Doumbia (Suomi/Senegal)

Ilmoittaudu mukaan yhteen tai kaikkiin työpajoihin lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@villarana.fi, WhatsApp-viesti numeroon 0442453010 tai Instagram-viesti @kulttuuritalovillarana.