Keskellä-kollektiivi: Lauantai-SET

Lauantai-SET – esittävien taiteiden ilta on säännöllisesti järjestettävä tapahtuma Jyväskylän Kulttuuritalo Villa Ranassa. Keskellä-kollektiivin tuottaman Lauantai-SETin vaihtuva ohjelmisto koostuu eri esittävien taiteiden alojen esityksistä.

Lauantai-SETissä voidaan nähdä kokonaisia teoksia, kohtauksia, demoja, aihioita tai hetkessä improvisoituja esityksiä. Esittävien taiteiden alle luetaan muun muassa tanssin, sirkuksen, teatterin, musiikin, performanssitaiteen, runonlausunnan ja stand-upin alat sekä erilaiset monitaiteiset työt, joissa on esittävä elementti.

Illan kesto on noin 2 tuntia väliaikoineen, minkä jälkeen tilaan voi jäädä jamittelemaan ja seurustelemaan. Kulttuuritalo Villa Ranan ravintola palvelee katsojia illan ajan.

Liput 5e puoli tuntia ennen ovelta, kortilla tai käteisellä. Tila on esteetön, mutta ilmoitathan ennakkoon sähköpostitse, mikäli tarvitset hissiä.

Keskellä-kollektiivi järjestää tapahtumaa yhdessä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa. Keskellä-kollektiivi on nykytanssikollektiivi, joka tuottaa perinteisten näyttämöteosten lisäksi tanssia monipuolisin ulostuloin. Kollektiivin nimi Keskellä viittaa tekijöiden kiinnostukseen luoda eri taiteen alojen tekijöitä keräävä taidekeskittymä Keski-Suomeen.

Tervetuloa nauttimaan moninaisesta kattauksesta esittävää taidetta!

Lisätiedot & esteettömyysinfo: keskellakollektiivi(a)gmail.com