Loiskis & Sari Kanala: Hissen joulu -tarinakonsertti (klo 18.30)

Hissen joulu -tarinakonsertti kertoo auttamisesta ja siitä kuinka syntyy joulumieli!

Metsähiirulaisten perheen jouluvalmistelut ovat kiireimmillään. Hisse-hiiri on lähdössä hakemaan joulukuusta ja tällä kertaa Hissen pitää selvitä matkasta ihan yksin. Matkalla Hisse pysähtyy auttamaan ystäviään, jolloin kuusenhakumatka venyy iltaan ja yöhön. Eikä vieläkään ole löytynyt joulukuusta. Kunnes…

Koko perheen joulukonsertissa lukijana on kirjailija Sari Kanala, sekä lastenmusiikkiorkesteri Loiskis soittaa ja laulaa säveltämiään Hissen joululauluja. Näemme konsertissa myös Hissen joulu -kirjan kuvituksen, jonka on tehnyt Daga Ulv.

Ravintola Villa Ranassa on mahdollista täyttää vatsat talon herkullisella joulupuurolla (gluteeniton ja vegaaninen, sis. mantelia) viiden euron hintaan.

Paikalla on myös UNICEF Jyväskylän vapaaehtoisten myyntipöytä, josta tuotot ohjautuu UNICEF:in toimintaan.

Ja mitä vielä! Ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan konserttipäivänä yhteensä kuusi (6) kappaletta Sari Kanalan kirjoittamaa ja Daga Ulvin kuvittamaa Hissen joulu -musiikkisatukirjaa Sarin ja Loiskiksen nimikirjoituksilla! Kirjan mukana tulevalle CD-levylle Loiskis on säveltänyt Sarin kertomaa Hisse-tarinaa siivittävät joululaulut.

Hissen joulu -tarinakonsertit keskiviikkona 13.12. klo 17 ja 18.30, Kultturitalo Villa Ranan Paulaharjun salissa. Konsertti kestää 45 min.