Ranan kulttuurikävelyt: Yrjö Blomstedt

kuvakollaasi Cygnaeus, Lönn, Blomstedt, Aalto

Ranan kulttuurikävelyt

Ranan kulttuurikävelyt ovat Kulttuuritalo Villa Ranasta (Seminaarinkatu 13, Jyväskylä) lähteviä taiteilijoiden vetämiä opastettuja kävelyitä. Kolme eri kävelyä johdattavat Jyväskylän Seminaarinmäellä vaikuttaneiden Wivi Lönnin, Uno Cygnaeuksen ja Yrjö Blomstedtin elämään, aikaan ja tuotantoon. Kävelykierrokset järjestetään elokuussa 2023 alla olevan aikataulun mukaan.

Kävelykierroksen kesto on noin tunti, ja se pidetään suomeksi. Suosittelemme liikunta- ja näköesteisille avustajan käyttöä, reitit ovat saavutettavissa pyörätuolilla kulkeville avustajan kanssa. Avustajan mukaantulo on ilmaista. Kävelykierroksille ei lähdetä rankkasateessa, mutta kierrokset kulkevat pelkästään ulkotiloissa, joten sään mukainen pukeutuminen on suositeltavaa. Jos kierros peruuntuu, siitä tiedotetaan Villa Ranan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa viimeistään tunti ennen kävelyn alkua.

Liput 12 € / yli 10-vuotias osallistuja ovat nyt ostettavissa. Ennakkolipunmyynti sulkeutuu tuntia ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen mukaan haluavia pyydetään saapumaan Villa Ranaan tiedustelemaan vapaita paikkoja.

Tiedustele ryhmätarjousta joko aikataulun mukaisille kierroksille tai oman aikataulusi mukaan osoitteesta info@villarana.fi.

 

Kävelyt:

ke 9.8.2023 klo 17.00 Yrjö Blomstedt. Oppaana tanssija Laura Suonperä

ke 16.8.2023 klo 17.00 Wivi Lönn. Oppaana näyttelijä Kirsi Sulonen

pe 25.8.2023 klo 17.00 Wivi Lönn. Oppaana näyttelijä Kirsi Sulonen

la 26.8.2023 klo 14.00 Uno Cygnaeus. Oppaana näyttelijä Annu Sankilampi

su 27.8.2023 klo 14.00 Yrjö Blomstedt. Oppaana tanssija Laura Suonperä

ke 30.8.2023 klo 17.00 Uno Cygnaeus. Oppaana näyttelijä Annu Sankilampi

Järjestäjä: Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry
Kulttuurikävelyiden kehitystyötä on tukenut opetus- ja kulttuuriministeriö