Runo räjäyttää tajunnan! – ilmaisutyöpaja

Teatterikoneen Runo räjäyttää tajunnan! -ilmaisutyöpaja järjestetään pe 14.4. klo 16.30-18.30 Kulttuuritalo Villa Ranassa, Paulaharjun salissa. Työpaja tarjoaa kahden tunnin irtioton arjesta, auttaa sinua heittäytymään runotekstien avulla kohti rohkeampaa esiintymistä ja tarjoaa tilaisuuden luovaan toimintaan yhdessä toisten kanssa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta esiintymisestä tai voit olla sen konkari, jokainen saa osallistua juuri sellaisena kuin on. Työpajassa heittäydytään ilmaisun ääreen erilaisten improvisaatio- ja teatteriharjoitusten avulla ja työstetään yhtä runoa esitettävään muotoon.

Työpajan ohjaajana toimii Teatterikoneen taiteellinen johtaja Annu Sankilampi, jolla on kymmenien vuosien kokemus erilaisten ihmisten ohjaamisesta. Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa ja sen hinta on 35 €. Ilmoittautumiset 7.4. mennessä osoitteeseen varaukset@teatterikone.fi .

Työpaja järjestetään Kulttuuritalo Villa Ranassa osana Älylän ehtoo -tapahtumaa. Halukkaat osallistujat pääsevät esittämään työpajassa työstämänsä runon liveyleisölle. Yläkaupungin yön virallinen ennakkoklubi Älylän ehtoo -tapahtuma järjestetään klo 19-01, runoesitykset ovat klo 19.30 alkaen. Runojen lisäksi ohjelmassa on mm. Amuri-yhtye, lyhytelokuvia ja DJ Jese.