Minna Canthin ja tasa-arvon päivän luentoja kampuksella

11.3.2022

Jyväskylän yliopisto ja Kulttuuritalo Villa Rana järjestävät vapaapääsyiset luennot viikolla 11. Jyväskylän yliopiston Minna Canth-luentoa pääsee seuraamaan myös verkkolähetyksenä.

Jyväskylän yliopiston Minna Canth -luento ”Naiskysymys, ihmiskunnan kysymys” 17.3. Ruusupuistossa ja verkkolähetyksenä torstaina 17.3. klo 13-14 Ruusupuiston aulassa (Alvar Aallon katu 9).

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyarin luento ”Naiskysymys, ihmiskunnan kysymys” pidetään Ruusupuistossa 17.3. klo 13.00-14.00. Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä. Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, avoin yliopisto sekä Koulutuksen tutkimuslaitos.

Lisätiedot täältä

 

 

 

 

 

 

Kulttuuritalo Villa Ranassa kuullaan tasa-arvon ja Minna Canthin päivän luento  Väitöskirjatutkija Milla Saariselta lauantaina 19.3. klo 14.30 otsikolla ”Naisista saattaa helposti tuntua, että vuosi on mennyt hukkaan, jos he eivät hiihdä kilpailuissa kovempaa”: Hiihtovalmentajien näkemyksiä urheilijoiden kaksoisurien sukupuolittuneeseen rakentumiseen

Lisätietoja luennosta täältä