Ilmainen alle 30-vuotiaille suunnattu työpaja- ja kulttuuriohjelma Villa Rana Open Art jatkuu!

1.2.2023

Taiteiluttaako ja olet alle 30-vuotias? Ilmainen työpaja- ja kulttuuriohjelma Villa Rana Open Art jatkuu Kulttuuritalo Villa Ranassa!

Helmi-maaliskuun työpajoissa kokeillaan vahataidetta ja elektronisen musiikin tekoa, kootaan kuvista ja sanoista kollaasitekniikalla vaihtoehtoinen omakuva, sekä luodaan yhteisötaideteos. Tapahtumassa koko talo on täynnä monipuolista ja poikkitaiteellista ohjelmaa!

 

 

 

Vuoden ensimmäisessä Open Art -työpajassa on mahdollisuus tutustua erikoisempiin tapoihin tehdä kuvataidetta tai musiikkia! Encaustronic-työpajassa tehdään enkaustiikkataidetta mehiläisvahalla ja silitysraudoilla, sekä elektronista musiikkia rumpukoneella, syntetisaattoreilla ja nauhoitetuilla sampleilla.

Kumpikaan tekniikka ei vaadi mitään aiempaa osaamista, vaan enemmänkin uteliasta ja kokeilevaa asennetta!

 

 

Tervetuloa mukaan ilmaiseen alle 30-vuotiaille tarkoitettuun työpajaan Kulttuuritalo Villa Ranan Paulaharjun salissa tiistaina 7.2. klo 17-20

Villa Rana Open Art -ohjelmaa rahoittavat Aluehallintovirasto sekä Jyväskylän kaupunki.

Lisätiedot löydät työpajan tapahtumasivulta sekä Facebook-tapahtumasta. Seuraamalla Villa Rana Open Artin Instagram ja Facebook -sivuja pysyt perillä tulevista työpajoista ja tapahtumista!