Yrjön Synttäriviikko 8.–13.3.

21.2.2022

Arkkitehti Yrjö Blomstedtin syntymäpäiväviikko on Kulttuuritalo Villa Ranan juhlaviikko. Maaliskuun toiselle viikolle sattuvat muun muassa kansainvälinen naistenpäivä 8.3., Yrjön synttärit 9.3. sekä Miesten Maaliskuun avajaiset, kun Teatterikoneen uuden näytelmän Mitä mies miettii? ensi-ilta koittaa. Synttäriviikolla nähdään naistenpäivään ja muotoiluun liittyviä teemaelokuvia sekä kisataan Yrjö-visassa ja koetetaan onnea Bingo Ranassa.

Lauantaina 12.3. vietetään suosittuja avoimia ovia, jolloin Villa Ranan toimijat esittelevät toimintaansa ja talon historiasta kuulee tasatunnein lähtevillä lyhyillä kävelykierroksilla. Blomstedtin salin pop-up-kirppiksellä kierrätetään DJ R2ISDJ2’n tahdittamana.

Musiikkiohjelmaa tarjoavat Jazz Jkl Live -konsertti Teemu Viinikainen Soolo sekä Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen ja Klovni Dodon uusi sirkuskonsertti.

Tule mukaan runsaaseen juhlintaan, nyt on tarjolla jokaiselle jotain! Onnea Yrjö 151 vuotta!

Koko ohjelma:

Yrjön synttäriviikko 8.-13.3.